Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2010 15:38 - ТЕОДОРА И НЕНЧО КАСЪМОВ ПОСРЕЩНАХА 2010-ТА В ДУБАЙ
Автор: mite016 Категория: Новини   
Прочетен: 2448 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Теодора сбъдна отдавнашна своя мечта и посрещна новата 2010-а в Дубай. Красавицата с най-сините очи в попфолка реши да си даде почивка по празниците и заедно с любимия й човек – продуцентът Ненчо Касъмов, посетиха едно от най-екзотичните кътчета на земята. Посещението им съвпадна с откриването на най-високата сграда в света „Бурж Дубай”.

Изпълнителката на „Клюката позната” беше в Дубай за първи път и е възхитена от красивите места, които е видяла. „Отдавна мечтаех да отида там, но досега нямах възможност. Тази година предпочетох да не работя нито на Коледа, нито на Нова година и да си дам почивка. Реших да отида в това приказно място и наистина останах очарована”, сподели развълнувана Теодора часове след завръщането си в България.

Примата на DIAPASON RECORDS обиколила всички забележителности. Посещението на синеоката красавица в Дубай съвпадна и с откриването на най-високата сграда в света „Бурж Дубай”. „Много е красива и внушителна. Наистина човек се чувства толкова незначителен, когато застане пред тази огромна постройка. Направо ти спира дъха”, сподели развълнувано впечатленията си хубавицата.

Теодора не пропуснала да отиде и на сафари с джипове в пустинята. „Беше много забавно. Усещането е несравнимо. Вдига ти адреналина до крайност”, разпалено разказа певицата на „Ваш’та маса”. Синеоката бургазлийка особено много се забавлявала в момента, в който се преобразила в арабка. Красавицата се пременила в типични за местното население одежди. „С тези дрехи никой няма да ме разпознае. Само сините очи – единственото, което се вижда, ме издават”, шегува се Теодора.

Посрещането на Новата годна тя ще запомни с уникално бляскаво парти, което продължило до малките часове на нощта. Освен отбелязването старта на 2010-а година, по време на екзотичния трип Теодора имала и още поводи за празнуване. На 2 януари Ненчо Касъмов имаше рожден ден и двамата го отпразнували с романтична вечеря.


Тагове:   Дубай,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mite016
Категория: Новини
Прочетен: 254554
Постинги: 162
Коментари: 89
Гласове: 96
Архив