Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2010 15:37 - ИВАЙЛА БАКАЛОВА ПРАЗНУВА С АЗИС И СОФИ МАРИНОВА
Автор: mite016 Категория: Новини   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
0



image
„Мис България“ 2001 - Ивайла Бакалова, избра да отбележи имения си ден с незабравим купон в компанията на Азис в клуб Night Flight. Едва настанили се, те се впуснаха в щури танци. Към тях се присъедини и друга близка приятелка – Софи Маринова, която малко по-късно ги поздравяваше от сцената с горещите си хитове.

Не само Ивайла Бакалова избра най-актуалния нощен клуб, за да се забавлява на имения си ден. Иво Тонев, председателят на Управителния съвет на Българския спортен тоталазитар, също посрещаше в Night Flight гостите си, сред които имаше бизнесмени и футболисти. Новият стар нападател на Локомотив София Цветан Генков, Иван Караджинов, реферът Антон Генов, легендата на червено-черните Чавдар Цветков, шефът на футболния синдикат Дончо Донев, бяха само част от спортната гилдия, които вдигаха наздравици за именика.

Клубът ще продължава да изненадва гостите си с любими изпълнители и невероятни спектакли. В края на месеца на сцената на Night Flight ще се изявят Слави Трифонов с Ку-ку бенд, Азис и още актуални звезди.



Тагове:   Азис,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mite016
Категория: Новини
Прочетен: 254545
Постинги: 162
Коментари: 89
Гласове: 96
Архив