Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2009 16:31 - СЪПРУГЪТ НА МАРИЯ – МАЙСТОР НА ГОЛФА
Автор: mite016 Категория: Новини   
Прочетен: 516 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Съпругът на Мария се оказа майстор на голфа и спечели сребърен приз в атрактивен турнир, организиран този уикенд в хотела им „Вихрен Палас” в Банско.

В състезанието се включи и самата Мария, която успешно дебютира на голф игрището, подкрепяна от майка си и от красивата й дъщеря Марая, която скоро ще празнува първи рожден ден. Футболният съдия Антон Генов също се включи в играта заедно с новото си завоевание Стела Радославова, носителка на куп титли Мис и Мисис.

Дебютни стъпки в удрянето със стик направи и поп певицата Лейди Би с приятеля си Митко. ТВ водещата и модел Петя Велкова спечели бронза при жените, а топ моделът Галена Димова се нареди на второ място. Първата награда бе отредена на Ива Кунчева – водещата на "Жълтини" по Канал 3.

Участниците в звездното състезание отпразнуваха успеха в хотел "Вихрен Палас", който отвори врати в края на миналата година. Гостите разпуснаха с масажи в СПА-центъра на хотела, след което се насладиха на цял ритуал в поднасянето на печено агне в механата на хотела.

Построен в типичния за региона архитектурен стил, с традиционни за страната мотиви, хотел „Вихрен Палас” е перфектното място за търсещите комфорт, спокойствие и лукс. Вихрен Палас е модерно изграден мултифункционален комплекс с различни видове ресторанти, съвременен СПА-център, детски кът, отопляем подземен гараж и ски гардероб.



Тагове:   Мария,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mite016
Категория: Новини
Прочетен: 254293
Постинги: 162
Коментари: 89
Гласове: 96
Архив